NEA

Βραζιλιάνικο ντεμπούτο για το Jeep Renegade

Στο βίντεο που διέρρευσε μαζί με τις φωτογραφίες βλέπουμε την έκδοση Trailhawk με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό στην γκάμα του μοντέλου και τις μεγαλύτερες off road δυνατότητες.

Προς το παρόν η Stellantis δεν έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το αν η έκδοση αφορά μόνο την Βραζιλία (όπου το Renegade είναι το πιο επιτυχημένο compact SUV) ή αν το facelift αφορά και τον υπόλοιπο κόσμο, αν και μάλλον οι αλλαγές αυτές θα περάσουν αργότερα μέσα στην χρονιά και στα αυτοκίνητα που θα δούμε στην Ευρώπη.

Παρά ταύτα, οι αλλαγές δεν είναι δραματικές σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο, και σε ότι αφορά το αμάξωμα εστιάζονται κυρίως στη ελαφρά διαφορετική μάσκα με την επανασχεδιασμένη κλασική γρίλια και νέα φώτα ημέρας. Εξίσου μικρές είναι και οι αλλαγές στο πίσω μέρος, με ελαφρά διαφορετικά φωτιστικά σώματα και έναν νέας σχεδίασης προφυλακτήρα.

Στα μηχανικά μέρη, η ένδειξη T270 σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται στην αγορά της Βραζιλίας με τον τετρακύλινδρο των 1,3 λίτρων με τα 182 άλογα και τα 270 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης θα είναι είτε μόνο στους εμπρός τροχούς είτε και στους τέσσερις. Μία ακόμα αλλαγή που μάλλον θα υπάρξει είναι η προσαρμογή ενός νέου αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων.

Στο σαλόνι υπάρχει μία νέα οθόνη πολυμέσων στις 8,4 ίντσες, ένα νέο και πιο μοντέρνο τιμόνι και ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!