NEA

Ένα ηλεκτρικό πατίνι από την Bugatti

Στην έκθεση CES που έγινε στο Λας Βέγκας το ενδιαφέρον δεν επικεντρώθηκε μόνο γύρω από τις τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και γύρω… από το φτηνότερο Bugatti

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό πατίνι το οποίο κατασκευάζει η αμερικανική εταιρία Bytech International σε συνεργασία με την Bugatti που απλά κοτσάρει την φίρμας της. Είναι αρκετά ελκυστικό στο μάτι, διαθέτει φλας, πολύ προσεγμένο φινίρισμα και το μονόγραμμα «ΕΒ» προς τιμήν του Ettore Bugatti.

Από εκεί και πέρα το σπαστό πατίνι έχει ηλεκτρικό μοτεράκι 700 Watt που τροφοδοτείται με ενέργεια από μια αποσπώμενη μπαταρία που φορτίζει σε περίπου τέσσερις ώρες. Η αυτονομία φτάνει τα 35 χιλιόμετρα και η μέγιστη ταχύτητα τα 30 χλμ./ώρα. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του τρία προγράμματα κίνησης, τα Economy, City και Sport.

Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από προσεγμένα υλικά σε συνδυασμό με μαγνήσιο και αλουμίνιο. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, π.χ. τα φρένα έχουν και ηλεκτρονικό ABS στον πίσω άξονα. Το βάρος είναι στα 16 κιλά, ενώ το πατίνι μπορεί να αντέξει ένα χρήστη έως 110 κιλά. Αυτό που μάλλον δεν θα μπορεί να αντέξει ο τελευταίος είναι η τιμή πώλησης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!