NEA

Ένα Mitsubishi με την υπογραφή της Ralliart

Μαζί με έξι άλλα concept η Mitsubishi παρουσίασε στο Τόκιο το Vision Ralliart που σηματοδοτεί την επιστροφή της Ralliart.

Η Ralliart ήταν το τμήμα των σπορ εκδόσεων και η αγωνιστική ομάδα της Mitsubishi για πολλά χρόνια και η δραστηριότητα της είχε παγώσει πριν από περίπου μια δεκαετία. Από πέρυσι τον Μάιο οι Ιάπωνες είχαν ανακοινώσει την επιστροφή της Ralliart και μέχρι τώρα είχαμε δει μόνο κάποια κιτ βελτιώσεων και αξεσουάρ.

Τώρα, η Mitsubishi παρουσιάζει ένα Outlander PHEV με μία βαριά περιποίηση από την Ralliart που πραγματικά κάνει το υβριδικό SUV αγνώριστο. Όπως βλέπουμε το αμάξωμα με το βαρύ οπτικά body-kit και τις 22άρες ζάντες είναι ψαρωτικό, ενώ το πακέτο αναδεικνύουν οι νέοι προφυλακτήρες, τα τονισμένα τόξα στα φτερά, ο πίσω διαχύτης κ.α.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες για το εσωτερικό, ούτε πληροφορίες για το σύστημα πρόωσης. Λογικά θα υπάρχουν διάφορες racing αναβαθμίσεις για μεγαλύτερη ισχύ σε συνδυασμό με μεγαλύτερη μπαταρία. Όπως και να έχει η Ralliart είναι μία ένδειξη πως η Mitsubishi αναζητά τα αγωνιστικά της γονίδια και ελπίζουμε σύντομα να βρει τον δρόμο της ξανά και για την Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!