NEAPINED

Το Citroen C5 Aircross φρεσκαρίστηκε και συνεχίζει [video]

Το μεγαλύτερο SUV της Citroen περνά από το πρώτο του facelift και αποκτά ένα πιο δυναμικό και σύγχρονο παρουσιαστικό. Τόσο εντός όσο και εκτός. Λανσάρισμα το καλοκαίρι.

Όπως μπορούμε να δούμε το C5 Aircross απέκτησε μια νέα μάσκα που δείχνει πιο δυναμική και πιο πολυτελής. Συγκεκριμένα, οι προβολείς έχουν δύο οριζόντια LED που διαμορφώνου δύο παράλληλες λωρίδες που μοιάζουν με συνέχεια των δύο γραμμών της μάσκας.

Μεγαλύτερο είναι και το νέο σήμα της μάρκας, ενώ στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πιο διακριτικές. Τα πίσω LED έχουν ένα διαφορετικό φωτεινό μοτίβο και νέο κάλυμμα με ανάγλυφο, ενώ από το πλάι και ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού τα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέφτες είναι χρωματιστά. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες 18 ιντσών.

Περνώντας στο εσωτερικό βλέπουμε πως η κεντρική οθόνη αφής είναι τοποθετημένη ψηλότερα και προεξέχει από το ταμπλό. Υποστηρίζει το νέο software του συστήματος πολυμέσων, ενώ οι αεραγωγοί έχουν διαφορετική θέση και σχεδίαση.

Νέα είναι και η κεντρική κονσόλα, συγκεκριμένα στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο όπου δεν υπάρχει λεβιέ για την επιλογή κίνησης αλλά ένα μικρός διακόπτης απελευθερώνοντας χώρο για μία μεγαλύτερη θήκη για μικροαντικείμενα. Νέα γραφικά έχει και ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων, υπάρχει νέο μπουτόν για τα προφίλ οδήγησης, ενώ τα καθίσματα έχουν πλέον πιο παχύ αφρώδες για χάρη της άνεσης.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχουν αλλαγές και το C5 Aircross συνεχίζει με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Επίσης, υπάρχει και η plug-in υβριδική έκδοση των 225 ίππων (με 1.600άρη PureTech 180) με την μπαταρία 13,2 kWh που προσφέρει περίπου 55 ηλεκτρικά χιλιόμετρα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!