NEA

Ποιο θα είναι το Volvo Embla;

H σουηδική εταιρία ετοιμάζεται για τη νέα της εποχή αλλάζοντας την ονοματοδοσία των μοντέλων της και ουσιαστικά καταργώντας τις κωδικές ονομασίες.

Το πρώτο μοντέλο που θα έχει τη νέα ονομασία θα είναι ο διάδοχος του XC90, ο οποίος πιθανότατα θα ονομάζεται Embla. Η λέξη Embla πέρα από το ότι είναι εύηχη έχει και μία άλλη διάσταση, καθώς στην Βόρεια μυθολογία, Embla είναι το όνομα της πρώτης γυναίκας.

Όπως φαίνεται θα επιβεβαιωθούν τα όσα έχει πει ο CEO της εταιρίας και πως το νέο SUV θα έχει όνομα που αρχίζει από φωνήεν. Μάλιστα, η ονομασία Embla έχει κατοχυρωθεί από τον Οκτώβριο του 2021 και θα αφορά στο πρώτο ηλεκτρικό Volvo νέας γενιάς με στόχο το 2030 η γκάμα της μάρκας να είναι πλήρως από EV.

To Embla αναμένεται να έχει ένα απέριττο στιλ με εξελιγμένη αυτόνομη οδήγηση και μπαταρία με αυτονομία που θα κυμαίνεται στα περίπου 500 χιλιόμετρα. Οι δοκιμές στους δρόμους αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα στο 2022 και μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο μετά θα ξεκινήσει η διάθεση του μοντέλου στις αγορές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!