NEA

Σμπαράλια έγινε μια Ferrari Enzo

Οι συλλέκτες και υποψήφιοι αγοραστές της Enzo θα πρέπει να υπολογίζουν σε μία λιγότερη αφού πολύ δύσκολα θα επισκευαστεί η βαριά λαβωμένη που βλέπετε.

Κάπου στην Ολλανδία ο οδηγός της άμοιρης Enzo έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να χτυπήσει πάνω σε ένα δέντρο. Η καλή είδηση είναι πως οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφριά, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για το αυτοκίνητο που φαίνεται να έχει πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Όπως μπορούμε να δούμε η Enzo πρέπει να γύρισε και να χτύπησε με δύναμη το πίσω μέρος της από την μεριά του συνοδηγού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός ήταν ένας μηχανικός από έναν ντίλερ της περιοχής και για αυτό το λόγο είχε προσωρινές πινακίδες.

Υπενθυμίζεται πως η Ferrari Enzo θεωρείται ένα από τα κορυφαία supercar όλων των εποχών. Την περίοδο 2002-2004 είχαν κατασκευαστεί μόλις 400 αυτοκίνητα και με τιμή πώλησης στα περίπου 1 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα μία καλοδιατηρημένη Enzo αξίζει τα τριπλάσια. Όσο για την εικονιζόμενη ελπίζουμε οι μηχανικοί να κάνουν τα μαγικά τους και να την επαναφέρουν στους δρόμους.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!