NEA

Δείτε μια απίστευτη αναστροφή πάνω από γκρεμό [video]

Όπως θα δείτε ένας ικανότατος οδηγός κάνει μια από τις πιο απίθανες αναστροφές που έχουμε δει ποτέ.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο μέρος καταγράφηκε αυτή η απίθανη αναστροφή. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μπλε SUV, πιθανότατα ασιατικής προέλευσης, έχει στις πόρτες του τα αυτοκόλλητα του WRC (αν υπάρχει κάποια σχέση).

Επίσης, μπορούμε να δούμε και τον αριθμό 9-1-1 που είναι το νούμερο επείγουσας κλήσης στις χώρες της Αμερικής. Όπως και να έχει ο οδηγός μας αποδεικνύει πως πέρα από ικανός είναι και τολμηρός έχοντας το γκρεμό πίσω του.

Πάντως είναι να απορεί κανείς γιατί κάνει αυτή τη μανούβρα στο στενό και δεν προτιμά να ανέβει την  ανηφόρα όπου στο βάθος φαίνονται κάποια σπίτια. Το πιο πιθανό είναι το βίντεο να είναι στημένο για τα views. Όπως και πολλά άλλα περίεργα που βλέπουμε στο διαδίκτυο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!