NEA

Απίστευτο! Αγοράζεις σήμερα ένα Toyota Land Cruiser και το παίρνεις σε 4 χρόνια!

Καμία βελτίωση δεν υπάρχει στη λίστα αναμονής της Toyota και όποιος παραγγείλει το μεγαλύτερο 4×4 της μάρκας θα περιμένει μια τετραετία.

Η ζήτηση για το νέο Land Cruiser 300 παραμένει τόσο υψηλή που στο λανσάρισμα του μοντέλου η Toyota είχε πει πως θα χρειαστεί κάποιος να περιμένει τέσσερα χρόνια. Λίγο μετά η αναμονή έπεσε στα δύο χρόνια, αλλά η ακόμη υψηλότερη απήχηση ανέβασε ξανά τις παραδόσεις στα τέσσερα χρόνια!

Οι καθυστερήσεις στις γραμμές παραγωγής στην Ιαπωνία έχουν να κάνουν τόσο με την έλλειψη ημιαγωγών, αλλά και με τις εξαγωγές της εταιρίας. Και αυτό επειδή τα 2/3 της παραγωγής του Land Cruiser προορίζονται για την Μέση Ανατολή. Στην Ιαπωνία αναλογεί μόλις το 10% των συνολικών πωλήσεων του 4×4.

Το νέο Land Cruiser 300 Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα GA-F -την οποία χρησιμοποιεί και το Lexus LX-. Για το όποιο όμως δεν υπάρχουν οι ίδιοι χρόνοι αναμονής παρά το ότι φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο. Φυσικά η ζήτηση για το Lexus είναι πολύ χαμηλή. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2021 η Toyota πούλησε 144.313 νέα Land Cruiser παγκοσμίως.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!