NEA

Γιατί σταμάτησαν την παραγωγή τους εταιρίες αναταλλακτικών στην Τουρκία

Διέκοψαν προσωρινά την παραγωγή τους ορισμένες τουρκικές μεταποιητικές εταιρείες, αφού το Ιράν διέκοψε τις ροές φυσικού αερίου την περασμένη εβδομάδα για έως και 10 ημέρες λόγω τεχνικού προβλήματος.

Οι εταιρείες που επηρεάζονται περιλαμβάνουν την εταιρεία κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων Ege Endustri, την κατασκευαστή χαρτονιού Kartonsan και την εταιρεία αμυντικών και ανταλλακτικών αυτοκινήτων Katmerciler.

Η Τουρκία εξαρτάται σχεδόν πλήρως από το εισαγόμενο φυσικό αέριο από τη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ιράν, το οποίο ανέστειλε τις ροές φυσικού αερίου προς τη χώρα την περασμένη Πέμπτη, λέγοντας ότι υπήρχε τεχνικό σφάλμα σε σταθμό ενίσχυσης της πίεσης στην Τουρκία.

Η Ege Endustri δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα σταματήσει την παραγωγή σε ένα εργοστάσιο μέχρι το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών ρεύματος και ο κατασκευαστής χαρτονιού Kartonsan δήλωσε ότι σταματά την παραγωγή μέχρι νεωτέρας λόγω περιορισμένης παροχής αερίου.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!