NEAPINED

Το ταμπλό του Renault Austral θέτει νέα δεδομένα

Το νέο Renault Austral θα λανσαριστεί μέσα στο 2022 και θα είναι διαθέσιμο αρχικά με ήπια υβριδικά εκδόσεις στα 1.200 κ.εκ. (νέο μοτέρ) και 1.3000 κ.εκ., με μία πλήρως υβριδική έκδοση E-Tech και πιο μετά με μια ηλεκτρική.

H Renault έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα κάποια teaser στοιχεία για το Austral με φωτογραφίες που δείχνουν το αυτοκίνητο με καμουφλάζ. Τώρα, μας δίνει ένα σκίτσο από το ολοκαίνουργιο ταμπλό που ονομάζεται OpenR.

Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχει ένα «τετραγωνισμένο» τιμόνι, ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’ που μοιάζει σα να βρίσκεται στο ίδιο πάνελ με την οθόνη αφής 12,0 ιντσών.

Πρόκειται για μια πολύ μοντέρνα εκτέλεση συνολικής διαγώνιου 24,3’’ η οποία δίνει προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης. Φυσικά, θα υποστηρίζονται όλες οι δυνατότητες συνδεσιμότητας σε περιβάλλον Android Auto, Apple CarPlay, Google Search, Google Maps κ.α.

Αξιοσημείωτη είναι και η κεντρική κονσόλα όπου μπροστά λογικά θα υπάρχουν ποτηροθήκες και πιο πίσω μια επίπεδη θέση που λογικά θα χρησιμεύει και για την ασύρματη φόρτιση κινητού. Έχει δοθεί μεγάλη σημασία στις πρακτικές λύσεις, μέχρι και στο μεσαίο συρόμενο υποβραχιόνιο που διαθέτει έως και 30 λίτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!