NEA

Ένα Honda S2000 πωλήθηκε για 150 χιλιάρικα!

Αν έχετε ένα καλοδιατηρημένο S2000, κρατήστε το έτσι. Ποιος ξέρει, σε μερικά χρόνια ίσως να το πουλήσετε πολύ πάνω από όσα δώσατε για να το αγοράσετε.

Τους τελευταίους μήνες επικρατεί μια υστερία, κυρίως στις ΗΠΑ, με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Και δεν μιλάμε για κάποιες αντίκες ή πολύ σπάνια κομμάτια, αλλά κυρίως για γιαπωνέζικα σπορ μοντέλα.

Πρόσφατα είχαμε γράψει για μια Supra που πωλήθηκε για 135.000 δολάρια. Μάλιστα, αυτό είχε γίνει το καλοκαίρι. Από εκεί και μετά οι τιμές άρχισαν να ξεφεύγουν και να ξεπερνούν τα 200 χιλιάρικα.

Γενικότερα, υπάρχει μια απίστευτη ζήτηση για σπορ μοντέλα της δεκαετίας του 1990. Όπως στην περίπτωση ενός Honda S2000 που πωλήθηκε για 150.000 δολάρια όταν είχε αποκτηθεί με περίπου 45.000 δολάρια.

Συνήθως τα S2000 της βορειοαμερικανικής αγοράς με τον VTEC των 2,2 λίτρων πιάνουν το πολύ 40 χιλιάρικα. Άντε 70, αν πρόκειται για κάποιο πολύ καλά προσεγμένο.

Πρόκειται για ένα μοντέλο του 2008 (δηλ. ένα χρόνο πριν σταματήσει η παραγωγή του S2000) που έχει διανύσει μόλις 1.322 χιλιόμετρα. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αλλά πραγματικά είναι να απορεί κανείς για τον λόγο που κάποιος έδωσε τόσα πολλά λεφτά για να το αποκτήσει.

Είναι μία επένδυση για το μέλλον μπροστά στα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα; Είναι μια αγοραπωλησία που εξυπηρετεί ξέπλυμα χρημάτων; Ότι και να είναι, τα λεφτά είναι πολλά για ένα S2000. Δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!