NEA

Τι βλάβη μπορεί να εμφανίσει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων;

Μία από τις πιο αστείες καταστάσεις αντιμετώπισαν ορισμένοι οδηγοί στην Βόρεια Αμερική και στην Αυστραλία όταν είδαν τον πίνακα οργάνων να παίρνει… ανάποδες!

Τα πάντα μπορούν να χαλάσουν σε ένα αυτοκίνητο. Ακόμη και ένας πίνακας οργάνων. Ειδικά αν μιλάμε για έναν ψηφιακό.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία ο ψηφιακός πίνακας ανήκει σε μοντέλο της Hyundai. Ανάμεσα στις πολλές εξατομικεύσεις υπάρχει και η αντιστροφή των οργάνων. Έκπληκτοι όμως οι ορισμένοι οδηγοί διαπίστωσαν πως ορισμένες φορές ο πίνακας τρελαίνεται και γυρίζει εντελώς ανάποδα κατά 180 μοίρες.

Το πρόβλημα αφορά σε συγκεκριμένη παρτίδα Santa Fe, σε 714 αυτοκίνητα στις ΗΠΑ και σε 283 στον Καναδά. Εκδηλώνεται κυρίως όταν υπάρχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και προφανώς επηρεάζεται κάποιο τσιπάκι. Και αντί η οθόνη να σβήσει, να τρεμοπαίζει ή να σκοτεινιάσει, απλά ειρωνικά γυρίζει ανάποδα.

Αν ήταν θέμα software αυτό θα μπορούσε να λυθεί με μία ενημέρωση. Και για αυτό το λόγο η Hyundai θα επικοινωνήσει με τους πελάτες που έχουν το πρόβλημα για να αντικαταστήσει δίχως καμία χρέωση ολόκληρο τον πίνακα οργάνων.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!