NEA

Νέα έκδοση Skoda Fabia Monte Carlo

Η Skoda Fabia ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά και μέσα στη χρονιά θα ενισχυθεί από τη σπορ έκδοση Monte Carlo.

Δίχως να υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες από τις teaser εικόνες που βλέπετε, το πιο πιθανό είναι πως η έκδοση Monte Carlo της νέας Fabia θα συνδυάζεται με τον κινητήρα 1.0 TSI αφού δεν προβλέπεται κάτι ισχυρότερο στην γκάμα.

Έτσι, θα υπάρχουν διάφορες αναβαθμίσεις στο αμάξωμα με διχρωμία στο μαύρο και σε άλλα, όπως στην μάσκα, στα καλύμματα των καθρεπτών και στην οροφή. Υπάρχει ένα πιο εμφανές splitter κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα και μαύρες εισαγωγές αέρα. Στο πίσω μέρος την προσοχή τραβά ένας μεγάλος διαχύτης και το λογότυπο της εταιρίας σε μαύρο χρώμα.

Στο σαλόνι υπάρχει ένα νέο τιμόνι με το λογότυπο Monte Carlo, δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι, στο χειρόφρενο και στον επιλογέα ταχυτήτων. Υπάρχουν νέες επενδύσεις στα καθίσματα που είναι διακοσμημένα με κόκκινες πινελιές όπως και στα πλαϊνά των θυρών και στο ταμπλό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!