NEA

Renault Clio: Τέσσερις λόγοι για να γίνει δικό σου

Το γαλλικό best seller διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα κινητήρων στην κατηγορία του, ελκυστική τιμή αγοράς και στιλάτη εμφάνιση, ενώ μέχρι τέλος Φεβρουάριου μπορείτε να το παραγγείλετε με δέσμευση τιμής.

Δέσμευση τιμής για παραγγελίες μέχρι 28/2

Η αυξητική τάση στις τιμές πώλησης των νέων αυτοκινήτων δε λέει να… βάλει φρένο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραγγέλνεις ένα μοντέλο και μέχρι να το παραλάβεις να έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα προς το χειρότερο.

Ωστόσο, αυτό δε θα συμβεί βέβαια σε περίπτωση που εκμεταλλευτεί κάποιος το σχετικό πρόγραμμα «δέσμευσης τιμής» που αφορά το νέο Renault Clio για όλο το μήνα που διανύουμε.

Το κομψό supermini δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς και μόνο μια απλή αναφορά στη γκάμα του αρκεί, για να καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται για ένα πληρέστατο μοντέλο, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός φοιτητή, ενός συνταξιούχου ή και μίας μικρής οικογένειας.

Πλήρης γκάμα κινητήρων Clio

Η 5η γενιά του Clio -που στην 30ετή πορεία του έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις- ξεκινά από τον βενζινοκινητήρα 1.0 TCe 90 ίππων και τον επίσης χιλιάρη διπλού καυσίμου 1.0 TCe LPG 100 ίππων με εντυπωσιακή αυτονομία περί τα 1.200 χλμ.. Για να συνεχίσει με τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα 1.5 Blue dCi 100 ίππων με 260 Nm ροπής και κατανάλωση 4,1 λίτρα/100 χλμ. (εκπομπή CO2 107 γραμμ./χλμ.).

Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το Clio E-TECH Hybrid με βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1.600 κ.εκ. και 2 ηλεκτροκινητήρες, με κατανάλωση καυσίμου 4,3-5,1 λίτρα/χλμ., σύμφωνα με τον κύκλο WLTP. Το υβριδικό Clio εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων multi-mode και -όπως και στην υπόλοιπη γκάμα- φιγουράρει με το Smart Cockpit, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών και την οθόνη αφής 9,3 ιντσών του συστήματος multimedia.

Ελεύθερο στο Δακτύλιο – Δίχως Τέλη κυκλοφορίας

To Clio αποτελεί μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη επιλογή που διαθέτει όλα τα hi-tech καλούδια που ζητά κανείς εν έτη 2022. Προσφέρει εγγυημένη ασφάλεια, ενώ υπερτερεί στη καθημερινή χρήση (πρακτικότητα, χώροι, οδηγική συμπεριφορά). Παράλληλα, μπορεί να κυκλοφορεί καθημερινά ελεύθερα στο δακτύλιο και δεν ζητά τέλη κυκλοφορίας, στην πλειοψηφία των εκδόσεών του.

LPG χωρίς… χρέωση

Στην περίπτωση της έκδοσης LPG (που είναι και η πλέον αρμόζουσα σε θέματα οικονομίας) η εργοστασιακή προσθήκη παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Γενικότερα το Renault Clio αποτελεί μία ξεκάθαρα «value for money» επιλογή, καθώς οι τιμές του ξεκινούν αρκετά χαμηλότερα (16.990€ για την έκδοση βενζίνης και διπλού καυσίμου) από τον γερμανικό ανταγωνισμό. Από τις 18.490€ για το 1.5 diesel και από τις 24.740€ για την κορυφαία υβριδική έκδοση E-TECH.

Τιμές πώλησης τις οποίες μπορείτε να δεσμεύσετε κατόπιν παραγγελίας μέχρι 28/2. Μην ξεχνάτε πως οι τιμές των νέων μοντέλων αυξάνονται συνεχώς. Γιατί να μην αποκτήσετε ένα νέο Clio στη χαμηλότερη τωρινή τιμή του;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!