ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε μια Mustang να κυνηγά ένα Honda κάπου στο Αμέρικα [video]

Αν σε τρακάρει κάποιος στη μέση του δρόμου τι κάνει; Καλείς την αστυνομία και περιμένεις; Ή κυνηγάς αυτόν που σε χτύπησε και που προσπαθεί να ξεφύγει;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια Mustang να είναι σταματημένη μπροστά από το κόκκινο φανάρι. Ξαφνικά από πίσω την χτυπά ένα Honda CR-V. Του οποίου ο οδηγός δεν σταματά για να τα βρουν αλλά τρέχει για να ξεφύγει.

Ο οδηγός της Mustang αποφασίζει να τον κυνηγήσει για να καταγράψει με την onboard κάμερα του την πινακίδα κυκλοφορίας. Μάλιστα λέει στην φίλη του να καλέσει την άμεση δράση (911 στις ΗΠΑ) και αρχίζει την καταδίωξη οδηγώντας επικίνδυνα, με υπερβολική ταχύτητα και παραβιάζοντας ένα σωρό κόκκινα φανάρια.

Όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο ο οδηγός του CR-V καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να ξεφύγει από την Mustang. Για αυτό παρατά το αυτοκίνητο και βγαίνει τρέχοντας. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε αλλά πιθανότατα το αυτοκίνητο να ήταν κλεμμένο, ο οδηγός να ήταν πιωμένος, κακοποιό στοιχείο ή οτιδήποτε άλλο παράνομο.

Αναμφίβολα η ιδέα της απόδρασης από ένα τροχαίο είναι μια πολύ κακή ιδέα. Δεν ξέρω όμως πόσο σωστή είναι αυτή του οδηγού της Mustang που ανέλαβε το ρόλο σερίφη. Εσείς τι λέτε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!