NEAPINED

Αθόρυβο facelift για το Volvo XC40

To XC40 περνά από μια διακριτική ανανέωση για να συνεχίσει πιο φρέσκο την εμπορική του πορεία. Διαθέσιμο ήδη στους επίσημους configurators.

Στο πλαίσιο ενός τυπικού facelift το XC40 ανανεώνεται στα σημεία. Συγκεκριμένα, μπροστά απέκτησε νέους πιο λεπτούς προβολείς με ελαφρώς διαφοροποιημένα LED. Πίσω έχουν γίνει ανάλογες αλλαγές, νέα απόληξη, ενώ επανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες. Η μάσκα διαφοροποιείται ανάλογα με την έκδοση, ενώ υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις στο ταμπλό. Ο εξοπλισμός είναι πλουσιότερος με περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ασύρματη φόρτιση για smartphones. Το σύστημα infotainment έχει οθόνη 9,0 ιντσών και «τρέχει» σε λειτουργικό Google. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει διαγώνιο 12,0 ιντσών ενώ ενδιαφέρον στοιχείο είναι το σύστημα κλιματισμού με την αντιβακτηριδιακή λειτουργία.

Η γκάμα των κινητήρων μένει ως είχε. Ξεκινά από το 1.5 Τ2 με 129 ίππους, ενώ δεν υπάρχει το Τ3. Στη συνέχεια συναντάμε τις ήπια υβριδικές εκδόσεις 2.0 B3 και 2.0 B4 με 163 και 197 ίππους, αντίστοιχα. Ακολουθούν τα plug-in υβριδικά 1.5 Τ4 με 211 ίππους και 1.5 T5 με 261. Τα ηλεκτρικά Recharge αποδίδουν 231 ίππους στην FWD έκδοση και 408 στην AWD. Οι τιμές ξεκινούν από τις 36.480€, αναλυτικά ο τιμοκατάλογος της Volvo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!