NEA

Ηλεκτρικό SUV από την Lexus με πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση

Πρόκειται για ένα από τα επτά πρωτότυπα που είδαμε στην συνολική παρουσίαση της Toyota τον Δεκέμβριο, και εκ πρώτης όψεως είναι μάλλον δύσκολο να το κατατάξουμε με βάση το μέγεθός του.

Μετά την παρουσίαση των 25 και πλέον ηλεκτρικών πρωτοτύπων που έδειξε η Toyota πριν λίγο καιρό, έρχεται και η σειρά της Lexus να μας αποκαλύψει τα δικά της σχέδια για το μέλλον. Έτσι μετά το Lexus RZ 450e που θα παρουσιαστεί μέσα στην χρονιά, σειρά παίρνει και ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV το οποίο μάλλον θα βρίσκεται πάνω από το RZ 450e στην ιεραρχία της εταιρίας.

H μεγάλη και κλειστή μάσκα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ακολουθώντας την σχεδιαστική προσέγγιση και των άλλων πρωτοτύπων της εταιρίας. Οι δύο νέες φωτογραφίες μας δείχνουν ένα όχημα αρκετά ξεχωριστό, με λιτές γραμμές και πολύ μινιμαλιστική σχεδίαση.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το πίσω μέρος με τα λεπτά φωτιστικά σώματα να εκτείνονται και στο πλάι του αμαξώματος πάνω από τα πίσω φτερά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Lexus.

Έτσι, το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από την παρουσίαση του RZ 450e, το οποίο θα χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη με το Toyota bZ4x και θα κάνει την πρεμιέρα του κάποια στιγμή μετά τα μέσα της χρονιάς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!