NEA

H Audi τελειώνει το Q2

Μετά το A1 η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται να καταργήσει ένα ακόμη μοντέλο από την γκάμα της.

Η μέτρια εμπορικά απήχηση του μοντέλου αλλά και οι εκπομπές ρύπων δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στους ιθύνοντες της εταιρίας από το να πάρουν την απόφαση για να καταργήσουν το Q2. Σε αυτή την απόφαση συντελούν και τα πολύ μικρά περιθώρια κέρδους. Και για αυτό η Audi καταργεί όλα της τα μικρά μοντέλα και πριν ισχύσει το πολύ απαιτητικό Euro 7.

Έτσι, η Audi δεν θα ανανεώσει ούτε το A1, ούτε το Q2 και μόλις τα δύο μοντέλα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους μέσα στην επόμενη διετία θα καταργηθούν. Και λογικά θα αντικατασταθούν από ηλεκτρικά μοντέλα αφού από το 2026 και μετά η Audi θα πουλά μόνο νέα αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων, όπως αναφέρει και το Handelsblatt.com.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!