NEA

Πότε λανσάρεται το νέο ηλεκτρικό SUV της Smart

Στα τέλη του 2022 αναμένεται να είναι διαθέσιμο το ολοκαίνουργιο και αμιγώς ηλεκτρικό της SUV της Smart,  που θα φέρει την ονομασία #1. Θα κοστίζει γύρω στις 30.000 ευρώ.

Μάλιστα πρόκειται για το πρώτο όχημα της Smart Automobiles αποτέλεσμα της κοινοπραξίας μεταξύ της Mercedes-Benz και της Geely Automobile. Μάλιστα το σύμβολο του hashtag επιλέχθηκε επειδή είναι «υποδηλωτικό των τάσεων στην ψηφιακή εποχή», είπε ο Smart.

«Ως το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε μετά την ανανέωση της μάρκας, το Smart #1 συνδυάζει τέλεια την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης και την κορυφαία ποιότητα», δήλωσε στην ανακοίνωση ο Daniel Lescow, αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων και μάρκετινγκ της Smart.

Το στυλ και το όνομα του νέου Smart αποτυπώθηκε μέσα από το Concept #1 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου. Το SUV θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Sustainable Experience (SEA) της Geely.

Η αρθρωτή πλατφόρμα EV θα υποστηρίξει επίσης αυτοκίνητα από τη Volvo Cars που ανήκει στην Geely και τη Lynk & CO. Με μήκος 4290 mm, το concept ήταν μεγαλύτερο από το Smart ForFour μήκους (3495 mm) που θα αντικαταστήσει η έκδοση παραγωγής.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!