NEA

To supercar τη Lexus θα είναι έτοιμο πριν το 2030 [video]

Στόχος της Lexus είναι μέχρι τότε να έχει μια πλήρως ηλεκτρική γκάμα μοντέλων. Ανάμεσα σε αυτό και ο διάδοχος του LFA.

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά κάπου τότε θα έχει ωριμάσει η τεχνολογία των solid state μπαταριών. Με αυτές θα εφοδιάζεται και το ηλεκτρικό hypercar της Lexus που θα αποτελέσει το ένα από πολλά ηλεκτρικά μοντέλα που ετοιμάζει η Lexus.

Προς το παρόν η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μερικές νέες φωτογραφίες που μας δείχνουν σε ψηφιακή μορφή το υπεραυτοκίνητο της. Το οποίο είναι ένα δυναμικό hypercar που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πορεία της Lexus προς την πλήρη υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα περίπου στα 2 δευτερόλεπτα και κάτι μας λέει πως θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ για τετρακίνηση. Ταυτόχρονα, η μπαταρία με στερεό ηλεκτρολύτη θα προσφέρει μία αυτονομία που θα ξεπερνά τα 730 χιλιόμετρα.

Προς το παρόν το hypercar της Lexus δεν έχει όνομα. Αλλά μέχρι το 2030… σίγουρα κάτι θα βρεθεί.



Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!