NEA

Ξεκινά η παραγωγή του νέου Opel Astra [video]

Το νέο Astra θα είναι διαθέσιμο από το λανσάρισμα σε plug-in υβριδική έκδοση, ενώ την γκάμα θα ολοκληρώσει το 2023 το αμιγώς ηλεκτρικό Astra-e.

Περισσότερο δυναμικό από ποτέ, με κομψές, καθαρές επιφάνειες, απαλλαγμένες από περιττά στοιχεία και με το νέο πρόσωπο, το Opel Vizor. Το καινούργιο μοντέλο εκφράζει επίσης το πρωτοποριακό πνεύμα της μάρκας, χάρη στις τεχνολογίες και τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού που εισάγει στην compact κατηγορία.

Στην πλούσια τεχνολογική φαρέτρα του Astra ξεχωρίζει το νέας γενιάς σύστημα φωτισμού Intelli-Lux LED Pixel. Το σύστημα αυτό προέρχεται από τις ναυαρχίδες της Opel, Insignia και Grandland, φέρει 168 στοιχεία LED και είναι πρωτοποριακό για την κατηγορία.

Στο εσωτερικό της νέας γενιάς Astra έχει συντελεστεί ένα πραγματικό άλμα στο χρόνο. Με το πλήρως ψηφιακό cockpit Pure Panel, τα αναλογικά όργανα αποτελούν πλέον παρελθόν. Αντί αυτών, η νέα διεπαφή ανθρώπου-μηχανής (HMI) με φρέσκα, μοντέρνα γραφικά προσφέρει στους πελάτες μια πιο διαισθητική και χωρίς περιττά στοιχεία εμπειρία.

Η διαχείριση των λειτουργιών των συστημάτων πραγματοποιείται μέσω μεγάλων οθονών αφής. Επιπλέον, βασικές ρυθμίσεις, όπως ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού, εξακολουθούν να γίνονται μέσω κάποιων διακοπτών. Ποτέ πριν ένα Opel δεν ήταν τόσο διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, όπως το νέο Astra.

The new 2021 Opel Astra

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο των μοντέλων Opel είναι η εξαιρετική άνεση των καθισμάτων. Αποτελώντας προϊόν εσωτερικής εξέλιξης, τα εμπρός καθίσματα του νέου compact μοντέλου φέρουν πιστοποίηση AGR (“Aktion Gesunder Rücken e.V.”) και με την εξαιρετική εργονομία τους εξασφαλίζουν ιδιαίτερη άνεση, κυρίως σε μεγάλα ταξίδια. Την ίδια στιγμή, ο οδηγός υποστηρίζεται από προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, όπως το Head-up Display, αλλά και η κάμερα 360⁰ Intelli-Vision.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!