ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οδηγός υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο και πληρώνει πρόστιμο 1.200 ευρώ!

Αν και θα μπορούσε να την γλυτώσει με ένα πρόστιμο 20 ευρώ η κίνηση του να προσβάλει την αστυνομία του κόστισε κοντά ένα μηνιάτικο!

Το σίγουρο είναι πως ο οδηγός που σήκωσε το μεσαίο του δάχτυλο μπροστά στο φωτογραφικό ραντάρ θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει. Η παράβαση είχε γίνει κάπου στην περιοχή της Βεστφαλίας στη Γερμανία πριν από περίπου δύο χρόνια. Οδηγούσε με 60 χλμ./ώρα όταν το όριο ήταν στα 50 χλμ./ώρα.

Προφανώς, ο οδηγός παραβίασε επίτηδες το όριο και προκλητικά την ώρα που το έκανε ανέτεινε το μεσαίο του δάχτυλο. Και ενώ το πρόστιμο ήταν μόλις 20 ευρώ, ένας αστυνομικός παρατήρησε την άσεμνη πράξη του, η οποία έστειλε το συμβάν στο δικαστήριο.

Το οποίο έκρινε πως το σηκωμένο δάχτυλο προσβάλει τη δημόσια γνώμη και φρόντισε να αυξήσει το πρόστιμο 60 φορές πάνω. Εσείς τι λέτε; Σωστή ή λάθος η απόφαση;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!