NEAPINEDΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ξεκινούν τα γυρίσματα για την ταινία για τον Enzo Ferrari

Μετά τα καταπληκτικά Rush και Ford vs Ferrari έρχεται μια ακόμη φοβερή ταινία με κεντρικό θέμα τον ιδρυτή της Ferrari.

Το κοινό φαίνεται πως λατρεύει τις ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο και μετά την πολύ μεγάλη απήχηση που είχε το πιο πρόσφατο Ford vs Ferrari ο Michael Mann (ο σκηνοθέτης των Miami Vice, Texas Killing Fields, Ford v Ferrari κ.α.) αποφάσισε να προχωρήσει σε μια βιωματική παραγωγή για την ζωή του Enzo Ferrari.

Η υπόθεση θα έχει ως επίκεντρο το καλοκαίρι του 1957 όταν ο Enzo Ferrari είχε βρεθεί μπροστά στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Αλλά και η προσωπική του ζωή είχε φτάσει στα τάρταρα αφού ο γάμος του με την Laura πήγαινε χάλια, όταν ο γιός του Dino πέθανε στην ηλικία των 24 λόγω μυϊκής δυστροφίας. Όλα αυτά λίγο πριν τον ιστορικό αγώνα Mille Miglia.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Ferrari» ξεκινούν τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία και κυρίως στις περιοχές της Μόντενα και της Εμίλια Ρομάνια.

Ο Adam Driver (Star Wars, House Of Gucci κ.α.) θα είναι στον ρόλο του Ferrari και επικράτησε του Hugh Jackman που ήταν ο δεύτερος επικρατέστερος ηθοποιός. Την Laura θα υποδυθεί η Penelope Cruz. Το σενάριο έχει  γραφτεί από τον Troy Kennedy Martin (The Italian Job κ.α.).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!