NEAPINED

Η Ferrari Purosangue κυκλοφορεί αμακιγιάριστη στο ίντερνετ

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Purosangue και όπως μπορούμε να δούμε περιμένουμε ένα πολύ εντυπωσιακό crossover.

Η Ferrari έχει ως στόχο να μπει όσο πιο δυνατά γίνεται στα σπορ SUV και όπως έχουμε γράψει αυτό θα το κάνει με την Purosangue. Μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια μπορούμε να δούμε δύο εικόνες που διέρρευσαν στο Instagram. Πιθανότατα να πρόκειται για κάποιο μοντέλο προ-παραγωγής, αλλά ακόμη και έτσι μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα.

Από μπροστά το ρύγχος μας παραπέμπει στην SF90, ενώ λόγω του υπερυψωμένου αμαξώματος το καπό είναι φουσκωμένο και τονισμένο στα άκρα του. Εντύπωση προκαλεί η μάσκα που βρίσκεται χαμηλά με το λογότυπο. Στα τόξα των τροχών βλέπουμε να υπάρχουν μαύρα προστατευτικά.

Πίσω η εικόνα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή με το μυώδες ανάγλυφο και τα λεπτά φωτιστικά σώματα. Υπάρχουν σχεδιαστικές παραπομπές στην 296 GTB, ενώ την προσοχή τραβούν τα ενιαία φωτιστικά σώματα και οι διπλές μπούκες.

Πιθανότατα αυτές να είναι πραγματικές εικόνες από την Purosangue που θα είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2022. Πρόκειται για το πρώτο SUV της Ferrari και το μπάσιμο της σε μια νέα εποχή με αρκετή δόση εξηλεκτρισμού.

Η Purosangue θα βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο με το μοτέρ μπροστά και την δυνατότητα έδρασης υβριδικού συστήματος στον πίσω άξονα όπου θα μεταφέρεται κατά κύριο λόγο η κίνηση (εδώ ουσιαστικά θα υπάρχει τετρακίνηση).

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας το αντίπαλο δέος της Lamborghini Urus θα έχει κατω από το καπό του τον V8 των 3,9 λίτρων από την GTC4Lusso. H λογική λέει πως θα αποδίδει περίπου 650 άλογα, ενώ θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα δούμε μια Purosangue με τον εμβληματικό V12.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!