ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προσοχή στις κινητές γέφυρες [video]

Την ώρα που μια κινητή γέφυρα σηκωνόταν ένας αφηρημένος οδηγός αγνόησε την προειδοποιητική σήμανση.

Το συμβάν καταγράφηκε πέρυσι στην Φλόριντα και μας δείχνει τι μπορεί να πάθει κανείς σε μια σηκωτή ανοιγόμενη γέφυρα. Όπως θα δείτε ο αφηρημένος οδηγός έχει περάσει την γέφυρα, αλλά δεν προλαβαίνει να βγει την ώρα που αυτή σηκώνεται.

Το Honda αρχίζει να παίρνει μια κάθετη κλίση και ο οδηγός πατά γκάζι για να διαφύγει με το μπροστινό μέρος να έχει κολλήσει. Όταν η κλίση της γέφυρας γίνεται σχεδόν κάθετη, τότε οι εμπρός τροχοί απελευθερώνονται.

Αλλά οι πίσω κολλούν και ο οδηγός από την τρομάρα του ανοίγει την πόρτα για να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Τελικά όλα καλά αφού όταν η γέφυρα κατεβαίνει ο οδηγός καταφέρνει να βγει από τον εφιάλτη που έμπλεξε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βλέπει γέφυρες και θα ιδρώνει.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο υπεύθυνος χειριστής της γέφυρας δεν βρισκόταν στο σημείο που έπρεπε για να σταματήσει την λειτουργία της γέφυρας και απολύθηκε.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!