NEA

Ελαφρύ φρεσκάρισμα για το Nissan Leaf

Το Leaf περνά από μια επιδερμική ανανέωση και συνεχίζει την πολύ καλή του εμπορική πορεία ως ένας από τους πρωτοστάτες της ηλεκτροκίνησης.

Όπως αναμενόταν οι επεμβάσεις δεν είναι ούτε μεγάλες ούτε εκτεταμένες και περιορίζονται στη βαμμένη μαύρη μάσκα και τις νέας σχεδίασης ζάντες των 16 και 17 ιντσών. Νέα είναι και τα λογότυπα και ως είθισται υπάρχουν και νέα χρώματα καθώς και διχρωμίες για το αμάξωμα.

Εις τα ενδότερα, οι αναβαθμίσεις είναι κυρίως τεχνολογικές. Εξελιγμένο είναι το ProPilot που διατηρεί σταθερή την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα καθώς και το σύστημα infotainment που υποστηρίζει ασύρματα Android Auto και Apple CarPlay.

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στα μηχανικά μέρη και στις δύο εκδόσεις. Η βασική έχει 150 ίππους, μπαταρία 40 kWh και αυτονομία 270 χιλιομέτρων. Η Leaf e+ έχει 218 ίππους, μπαταρία 62 kWh και αυτονομία 388 χιλιομέτρων.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!