PINEDΑΓΩΝΕΣ

Οι πιλότοι της Formula 1 θέλουν να ακυρωθεί το Grand Prix της Ρωσίας. Εσείς, τι λέτε;

Κυρώσεις δεν επιβάλλει μόνο η Ευρώπη στην Ρωσία λόγω της επίθεσης στην Ουκρανία, αλλά ακόμη και οι πιλότοι της F1.

Η παγκόσμια κοινότητας έχει σοκαριστεί από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία. Οι αντιδράσεις για τις αιματηρές μάχες εναντίον των αμυνόμενων Ουκρανών έχει κατακρίνονται συνεχώς όχι μόνο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και από πολλά δημόσια πρόσωπα.

To Grand Prix της Ρωσίας το έχει παρουσιάσει αρκετές φορές ο ίδιος ο Πούτιν. Για φέτος όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χρειαστεί και πιθανότατα να έχει ελεύθερο το τριήμερο στις 23-25 Σεπτεμβρίου. Και αυτό επειδή ήδη υπάρχουν σκέψεις από την FIA να ακυρωθεί το Grand Prix (μην ξεχνάμε πως τα δικαιώματα της Formula 1 ανήκουν στην αμερικανική Liberty).

Ήδη ο Sebastian Vettel υποσχέθηκε πως δεν θα αγωνιστεί στην Ρωσία. ««Δεν πρέπει να πάω, δεν θα πάω. Δεν πρέπει να αγωνιστούμε σε αυτή τη χώρα. Λυπάμαι για τους αθώους ανθρώπους που σκοτώνονται για ανόητους λόγους». Το BBC αναφέρει ότι ο Vettel ήταν «σοκαρισμένος» από τα γεγονότα στην Ουκρανία και είπε ότι η Ρωσία έχει «μια πολύ περίεργη και τρελή ηγεσία».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen έχει τα ίδια συναισθήματα με τον Vettel, λέγοντας ότι: «Όταν μια χώρα βρίσκεται σε πόλεμο, δεν είναι σωστό να αγωνίζεσαι εκεί». Ο Fernando Alonso της Alpine είναι πεπεισμένος ότι «…η F1 θα κάνει το καλύτερο» και τόνισε ότι παρόλο που οι οδηγοί είναι ελεύθεροι να πάρουν τις αποφάσεις τους, το αν ένας αγώνας θα προχωρήσει εξαρτάται από τη διοίκηση της F1.

Το αφεντικό της Haas F1, Gunther Steiner, αποσύρθηκε από μια συνέντευξη Τύπου εν μέσω των δοκιμασιών προετοιμασίας της Formula 1 στη Βαρκελώνη. Η αμερικανική ομάδα υποστηρίζεται από Ρώσους χορηγούς Uralkali, μια εταιρεία που ανήκει στον πατέρα του Ρώσου οδηγού Haas, Nikita Mazepin.

Αν ακυρωθεί το GP της Ρωσίας, τότε για μία ακόμη φορά τυχερή θα φανεί η Τουρκία που θα κληθεί να καλύψει το κενό στο πρόγραμμα της Formula 1 για το 2022. Αξιοσημείωτο είναι πως ακόμη και ο τελικός του Champions League στην Αγία Πετρούπολη θα διεξαχθεί στο Παρίσι, όπως αναφέρει το ESPN.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!