NEA

Ένα απίστευτο καρτ που πάει σαν τζετ [video]

Ένας τρελάρας μηχανικός που έχει μανία με την ώθηση καυσαερίων έχει κατασκευάσει ένα καρτ που κινείται όπως ένα τζετ.

Με το παρατσούκλι Rocketman, o Bob Maddox έχει μανία με τις κατασκευές και την ώθηση από καυσαέρια. Ένα από τα τελευταία του έργα είναι το Pulsejet, το οποίο δεν παίρνει κίνηση από τους τροχούς του, αλλά από ένα αυτοσχέδιο σύνολο ακροφυσίων εξαγωγής καυσαερίων υπό υψηλή πίεση.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, πίσω από την πλάτη του Maddox υπάρχει ένα σετ από ακροφύσια και απολήξεις των αερίων που παράγονται από την καύση προπάνιου. Λίγο πιο μπροστά ίσως να έχετε ήδη παρατηρήσει την μπουκάλα που υπάρχει, ενώ στο όλο σύστημα υπάρχει και μικροψεκασμός πετρελαίου.

Ο Rocketman δείχνει να θαυμάζει το καρτ του, το οποίο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 140 χλμ./ώρα. Παρακάτω θα τον δείτε να το οδηγεί σε μια έρημο κάπου στο αχανές Αμέρικα και τις εξαγωγές στην πλάτη του να πυρακτώνονται. Πραγματικά, εντυπωσιακό όσο και ανατριχιαστικό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!