ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Σουηδίας: Νίκη για Rovanpera και Toyota

O Kalle Rovanpera είναι ο νικητής του ράλι με τους Neuville (Hyundai) και Lappi (Toyota) να ανεβαίνουν στο βάθρο. Επίσης, ο 21χρονος είναι ο πιο νέος οδηγός που έχει νικήσει στη Σουηδία.

Παρά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ομάδες με τα υβριδικά συστήματα, στην Σουηδία έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας με την Toyota να σημειώνει το «1-3». Αυτή ήταν η 3η νίκη στην  καριέρα του Rovanpera που την τελευταία μέρα τον ακολουθούσε ο Evans.

Ο οποίος είχε και ποινή 10 δλ. αλλά και εγκατέλειψε μετά από χτύπημα πάνω σε ένα snowbank (δείτε το παρακάτω βίντεο). Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για τον Neuville για την δεύτερη θέση κρατώντας πίσω του το άλλο Toyota, αυτό του Lappi.

Ακολούθησε το Toyota του Katsuta, το Ford του Greensmith και το Hyundai Solberg. Ο Rovanpera πήρε και τους 4 βαθμούς της power stage (τους 5 τους πήρε ο Tanak, 3 o Neuville) και έτσι ηγείται στο πρωτάθλημα των οδηγών μπροστά από τους Neuville και Loeb.

Παρακάτω οι κατατάξεις μετά το ράλι της Σουηδίας. Επόμενο ράλι στις 24-27 Απριλίου, στην Κροατία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!