NEAPINED

Κάπως έτσι θα είναι το νέο Honda CR-V

Το νέο CR-V αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022 και να κυκλοφορήσει στις αγορές σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.

Προς το παρόν η νέα γενιά του δημοφιλούς SUV βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και των δοκιμών στους δρόμους. Από τις scoop φωτογραφίες αλλά και από κάποια σχέδια που διέρρευσαν από το αμερικανικό γραφείο κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών οι συνάδελφοι στο ρωσικό kolesa προχώρησαν στα σχετικά renderings.

Τα οποία πιθανότατα να βρίσκονται πολύ κοντά στο αυτοκίνητο παραγωγής με την σχεδίαση του νέου CR-V να ακολουθεί τη μίνιμαλ γραμμή που έχουμε δει τόσο στο νέο HR-V όσο και στο νέο Civic. Όπως μπορούμε να δούμε τα ψηφιακά σχέδια εστιάζουν στην μεγάλη μάσκα, στο μικρότερο καπό, στις λίγο διαφορετικές αναλογίες και σε ένα αρμονικό σύνολο δίχως ακρότητες.

Το νέο CR-V αναμένεται μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με ακόμα περισσότερη τεχνολογία σε μηχανικά μέρη και ηλεκτρονικά συστήματα. Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων αναμένουμε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου υβριδικού. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα SUV, ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ όπου πέρυσι ήταν στην πεντάδα με τις υψηλότερες πωλήσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!