NEAPINED

Με δίλιτρο turbo η νέα Mercedes-AMG SL

Φήμες θέλουν την SL της Mercedes να αποκτά μία βασική έκδοση με δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η SL θα έχει τετρακύλινδρο κινητήρα. Η αρχέτυπη 190 SL της δεκαετίας του 1960 είχε ένα τέτοιο μοτέρ με χωρητικότητα 1,9 λίτρα και 120 άλογα. Στη σύγχρονη εποχή η Mercedes-AMG είχε παρουσιάσει πέρυσι τις εκδόσεις «55» και «63» με τον V8 κινητήρα.

Ωστόσο, φήμες θέλουν και μια έκδοση «43» με το δίλιτρο μοτέρ της C300 4Matic. Ο οποίος είναι ήπια υβριδικός και αποδίδει 255 ίππους και 400 Nm ροπής. Υπάρχει περίπτωση να δούμε και αναβαθμισμένη εκδοχή με ηλεκτρικό turbo από την AMG GT 63 S E Performance με την ισχύ να ξεπερνά τα 380 άλογα.

Ένα τέτοιο σύνολο θα έχει ένα έξτρα ηλεκτρικό «κομπρεσοράκι» που θα εξαλείφει το lag στις χαμηλές σ.α.λ.. Αυτό το μοτέρ θα μπορούσε να μπει τόσο στη νέα Mercedes-AMG GT Coupe όσο και στην AMG C43. Όπως να έχει, ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα στην ιστορία, αναγκάζεται και αυτό να υπακούσει στα δεδομένα της εποχής και να πέσει σε κυβικά. Και μόνο σε κυβικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!