NEAPINED

Το πρώτο ηλεκτρικό Jeep θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023

H Stellantis θα γίνει ένας όμιλος που από το 2026 και μετά θα πουλά στην Ευρώπη μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, «Dare Forward 2030», αποκαλύφθηκε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της Jeep.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Stellantis, κ. Carlos Tavares, στο πλαίσιο της παρουσίασης του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου με τίτλο «Dare Forward 2030», αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV στην ιστορία της Jeep.

Το νέο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep  θα φτάσει στην αγορά στις αρχές του 2023, διευρύνοντας περαιτέρω το κοινό της μάρκας, η οποία κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την εκπλήρωση του οράματος της που συνοψίζεται στη φράση “Zero Emission Freedom” (Ελευθερία με μηδενικούς ρύπους).

Περισσότερες πληροφορίες για το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep θα αποκαλυφθούν τους προσεχείς μήνες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!