NEA

Η καμπίνα του VW ID. Buzz είναι κουλ

Η γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της μοντέλου που θα κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα.

Πέρα από το στιλ που θα παραπέμπει στο αρχέτυπο μοντέλο (στην πασίγνωστη «κλούβα»), το ID. Buzz θα έχει μεγάλους χώρους. Αξιοσημείωτο είναι πως η επαγγελματική έκδοση θα έχει χώρο φόρτωσης 3,9 κυβικών μέτρων και η επιβατική πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 1.121 λίτρων!

Ειδικά στην έκδοση με τις τέσσερις διχρωμίες του αμαξώματος που μπορούν να επαναληφθούν και στο εσωτερικό, ενώ υπάρχουν και κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Πέρα από τις αισθητικές και πρακτικές. Όπως ανοιχτήρι για μπουκάλια ή ξύστρα για τα παρμπρίζ.

Η βάση του VW ID. Buzz θα είναι το πλαίσιο για την ηλεκτροκίνηση MEB του γερμανικού ομίλου. Αναμένεται να υπάρχουν περισσότερες από μια επιλογές σε ότι αφορά τις μπαταρίες αλλά και τους κινητήρες. Περισσότερα θα έχουμε σύντομα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!