ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Gran Turismo 7: Με flash-back στην απαρχή της αυτοκίνησης [video]

Ίσως το πιο σημαντικό video game στην ιστορία κλείνει φέτος τα 25 χρόνια του με μία “επετειακή” έκδοση η οποία περιλαμβάνει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο υπάρχει σε γραφικά και game play.

Για αυτή την ειδική περίσταση η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εξέλιξη του παιχνιδιού, δημιούργησε ένα υπέροχο video, μέσα από το οποίο αφού ανατρέχει στις απαρχές της αυτοκίνησης φθάνει στις μέρες μας.

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο ψηφιακός κόσμος του παιχνιδιού να δημιουργήσει μία μοναδική ατμόσφαιρα, αφού από την εικονική “πασαρέλα” περνούν δεκάδες γνωστά και άγνωστα αυτοκίνητα που εμφανίζονται μέσα στο παιχνίδι.

Αυτοκίνητα που ξεκινούν από supercars τύπου Ferrari F40, περνούν σε νέα μοντέλα πρωτότυπα που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στην αγορά και φθάνουν μέχρι τον Σκαραβαίο ή το Autobianchi.

Υπάρχουν πάνω από 400 αυτοκίνητα για να επιλέξει ο παίκτης και τα γραφικά είναι τόσο ρεαλιστικά που αδυνατείς να πιστέψεις ότι πρόκειται για έναν ψηφιακό κόσμο.

Πατήστε το play στο video που παραθέτουμε και απολαύστε μερικά λεπτά καθαρής αυτοκινητικής μαγείας, έστω και αν όλα αυτά είναι απλά pixels στην οθόνη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!