NEA

Έτοιμοι να αλλάξουν επάγγελμα οι οδηγοί της Uber

Οι οδηγοί της Uber διαμαρτύρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τιμές της βενζίνης που μειώνουν τα κέρδη τους.

Αναπόφευκτα ορισμένοι διερωτούνται αν αξίζει να προσφέρουν ακόμα αυτές τις υπηρεσίες, καθώς η τιμή ανά γαλόνι είναι τώρα περίπου 60% υψηλότερη από ό,τι πριν από δύο χρόνια πριν από την κρίση του COVID-19.

«Δεν υπάρχει οδηγός που να μην παραπονιέται για αυτές τις υψηλές τιμές της βενζίνης», δήλωσε ο Σέρχιο Αβεντιάν, οδηγός ιππασίας με έδρα το Λος Άντζελες, σε συνέντευξή του στο Reuters τη Δευτέρα.

Για την Uber και τη Lyft, η δυσαρέσκεια των οδηγών έρχεται καθώς οι πρωτοπόροι του ride-hailing προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα στην πανδημία του κοροναϊού καθώς οι πελάτες επιστρέφουν σε μεγαλύτερους αριθμούς.

«Η πλατφόρμα μας λειτουργεί μόνο εάν λειτουργεί για οδηγούς, επομένως θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις τιμές του φυσικού αερίου και να ακούμε τους οδηγούς τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε η Uber σε μια δήλωση.

Πολλοί οδηγοί μοιράστηκαν την απογοήτευσή τους σε ιδιωτικά διαδικτυακά φόρουμ, με κάποιους να κλείνουν τις μηχανές των αυτοκινήτων τους.

«Απλώς δεν αξίζει να οδηγώ άλλο», είπε η Άντρεα Γκόλντε, οδηγός κοντά στο Κολόμπους του Οχάιο, στο Reuters, λέγοντας ότι οδηγεί με μερική απασχόληση και μετά βίας τα κατάφερε τις τελευταίες εβδομάδες.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!