NEAΑΓΩΝΕΣ

Αυτά είναι τα νέα SC και MC της φετινής Formula 1

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα της Formula 1 και στο Μπαχρέιν το παρόν θα δώσουν οι δύο Mercedes-AMG.

Το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας (Safety Car) είναι μία Mercedes-AMG GT Black Series από την οποία απουσιάζει ο κλασικός φάρος ώστε να μην επηρεάζεται η αεροδυναμική. Στην θέση του υπάρχουν LED μπροστά και πίσω με ρύθμιση της φωτεινότητας.

Εδώ ο V8 των 4 λίτρων αποδίδει 720 ίππους με την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 325 χλμ./ώρα. Υπάρχουν στάνταρ κεραμικά φρένα, ενώ τα λάστιχα Pirelli P Zero έχουν ειδική γόμα ανάλογα την πίστα και τις συνθήκες.

Στην καμπίνα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα, όπως νέα όργανα τηλεμετρίας παρακολούθησης και ενημέρωσης του αγώνα, δύο κάμερες με ζωντανή λήψη κ.α.

Το νέο αυτοκίνητο πρώτων βοηθειών (Medical Car) είναι μία GT 63 S 4Matic+. Εδώ ο V8 αποδίδει 630 ίππους με το «0-100» να ολοκληρώνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική να φτάνει τα 315 χλμ./ώρα.

Το MC έχει ίδια χρώματα με το SC, αλλά και φάρο στην οροφή. Διαθέτει όλο τον εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, όπως απινιδωτή, κόφτη διάσωσης, αναπνευστική συσκευή και δύο πυροσβεστήρες χειρός. Έχει χώρους για τέσσερα άτομα σε ανεξάρτητα μπάκετ με ζώνες έξι σημείων για τα εμπρός.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!