NEA

Ξεπέρασε τα 2 ευρώ η βενζίνη – Σε ποιές περιοχές επιτήδιοι νόθευαν καύσιμα

Βενζίνη θα λέμε και θα κλαίμε… μετά από το ράλυ τιμών των καυσίμων απόρροια του πολέμου στην Ουκρανία. Πλέον ξεπέρασαν το φράγμα των 2 ευρώ και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσουν…

Ήδη στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι τιμές στην βενζίνη πέρασε τα 2 ευρώ και κυμαίνεται στα 2,02 – 2,14 ευρώ το λίτρο στην απλή αμόλυβδη. Μάλιστα δεν είναι λίγοι που αυτοί που κάνουν λόγο και για βενζίνη στα 2,5 ευρώ. Σε δηλώσεις του άλλωστε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βενζινοπωλών Μιχάλης Κιούσης τονίζει ότι ποτέ στη ζωή του δεν έχει ξαναδεί τέτοιο ράλυ τιμών.


Οι περιοχές που βρίσκονται τα πρατήρια που νόθευαν τα καύσιμα είναι τα εξής:

Στο μεταξύ υπάρχουν και οι ασυνείδητοι επαγγελματίες βενζινοπώλες που νοθεύουν τα καύσιμα με στόχο το πρόσκαιρο κέρδος. Είναι χαρακτηριστικό ότι περιφέρεια Αττικής σε πρόσφατους ελέγχους που διενήργησε από 21 Φεβρουαρίου εως 2 Μαρτίου βεβαίωσε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για νοθεία στα καύσιμα.

Πέτρου Ράλλη 462Α στη Νίκαια και στην εταιρία  FLASH FUELS E.E.: Με την υπ’ αρ. 144538/21-02-2022 απόφαση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης των Π.Ε Πειραιά & Νήσων επιβλήθηκε πρόστιμο εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00) στην επιχείρηση «FLASH FUELS E.E.» με έδρα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 462Α στη Νίκαια. 

Οδός Λ. Γαλατσίου 92Α, Γαλάτσι και στην εταιρία GALATSI FUELS  E.E.: Με την υπ.αρ. 880/25-02-2022 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, επεβλήθη πρόστιμο διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000 €), στην εταιρεία GALATSI FUELS  E.E. που διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων επί της Λ.Γαλατσίου 92Α στο Γαλάτσι, που βρίσκεται επί της οδού Λ.Γαλατσίου 92Α.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!