NEA

Τι απάντησε ο πρόεδρος της Τσετσενίας στον Ίλον Μασκ που προκάλεσε σε μονομαχία τον Πούτιν

Ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ προκάλεσε τη Δευτέρα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια «μάχη άντρα με άντρα» με την Ουκρανία, να βρίσκεται για σχεδόν τρεις εβδομάδες σε εμπόλεμη κατάσταση.

“Προκαλώ τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε έναν αγώνα άντρα με άντρα. Το διακύβευμα είναι η Ουκρανία”, έγραψε στο Twitter ο ιδρυτής της διαστημικής εταιρείας SpaceX, χωρίς να διευκρινίσει τη μορφή που θα έπαιρνε αυτή η μονομαχία. «Δέχεστε αυτόν τον αγώνα;» ρώτησε σε άλλο μήνυμα, αυτή τη φορά γραμμένο στα ρωσικά, απευθυνόμενος στον επίσημο λογαριασμό του Κρεμλίνου στο Twitter.

Στο μεταξύ ο  πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, ένθερμος υποστηρικτής του Ρώσου προέδρου και μεγάλος λάτρης των πολεμικών τεχνών, συνέστησε στον δισεκατομμυριούχο να μην «πολεμήσει τον Πούτιν» λόγω των «πολύ διαφορετικών κατηγοριών βάρους».

«Δεν θα είναι πολύ αθλητικό για τον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς (Πούτιν) να νικήσει έναν πιο αδύναμο αντίπαλο», διαβεβαίωσε στον λογαριασμό του στο Telegram, καλώντας τον  Μασκ να έρθει «να προπονηθεί σε πολλά κέντρα στη Δημοκρατία της Τσετσενίας», όπως είπε…

«Εδώ, θα σας πούμε περισσότερα για τις σκοτεινές αμερικανικές μεθόδους δημοσίων σχέσεω… και θα σας διδάξουμε πώς να διατηρείτε καλά τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα», πρόσθεσε. «Θα φύγετε από την Τσετσενία νιώθοντας εντελώς νέος άνθρωπος», είπε ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!