NEA

Αυτό είναι το μεγαλύτερο Hummer που υπάρχει [video]

Αν νομίζατε πως το H1 είναι το μεγαλύτερο Hummer που έχει υπάρξει, τότε τι έχει να πείτε για αυτό που φτάνει σε ύψος όσο μια διώροφη κατοικία;

Βλέπεις τις φωτογραφίες και ούτε καν μπορείς να αποκαλέσεις αυτό το Hummer ως ένα monster-truck. Ίσως ο πιο κατάλληλος χαρακτηρισμός να είναι giga-truck για μία ιδιοκατασκευή που μας έρχεται από τα Αραβικά Εμιράτα και είναι σχεδόν τριπλάσια από ένα H1.

Αποτελεί παραγγελιά του δισεκατομμυριούχου Sheikh Hamad bin Hamdan Al Nahyan, ο οποίος είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας των Εμιράτων. Επίσης, του ανήκει η μεγαλύτερη συλλογή 4×4 στον κόσμο με περισσότερα από 700 αυτοκίνητα.

Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα. Ήθελε κάτι ακόμη μεγαλύτερο, από μία επίσης τεράστια ρέπλικα ενός Jeep Willys, για να αποτελέσει ατραξιόν στο off road μουσείο που έχει στην πόλη Sharjah των Εμιράτων.

Έτσι, προχώρησε στην κατασκευή αυτού του γιγάντιου Hummer που βλέπετε που φτάνει σε ύψος τα 6,5 μέτρα. Το μήκος είναι στα 14 μέτρα και το πλάτος του πάνω από τα 6 μέτρα. Στο εσωτερικό υπάρχει άφθονος χώρος με δύο deck, ενώ υπάρχει μέχρι και τουαλέτα και κουζίνα.

Όσο για την κίνηση, υπάρχει ένας ντίζελ κινητήρας σε κάθε τροχό. Ναι, αυτό το γιγάντιο Hummer μπορεί και κινείται, έστω και αν υπάρχει μία υποτυπώδη μελέτη πλαισίου με ανάρτηση της πλάκας.

Πάντως, κατάφερε να δημιουργήσει πραγματικό κομφούζιο στην πρώτη του βόλτα στους δρόμους. Τόσο λόγω του όγκου του, όσο και γιατί όλοι σταματούσαν για να το τραβήξουν μια φωτογραφία για τα social media.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!