NEA

Έρχεται η μικρότερη ηλεκτρική BMW iX1

Προς τα τέλη του έτους θα αποκαλυφθεί το βασικό ηλεκτρικό SUV της μάρκας με την εμπορική του πορεία να ξεκινά από τις αρχές του 2023.

Η iX1 θα αποτελέσει το ηλεκτρικό «αδερφάκι της X1, η οποία περάσει στη νέα της γενιά μέσα στο έτος που διανύουμε. Όσο αφορά την ηλεκτρική iX1 αυτή θα στοχεύει ευθέως στην Mercedes EQA, στο Volvo XC40 Recharge, αλλά και στα επερχόμενα Cupra Tavascan και το ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo.

Πρακτικά η iX1 θα είναι το μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW από την στιγμή που το i3 σταματά να παράγεται. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πέρα από το teaser που βλέπετε, το οποίο μας δείχνει τη γνωστή μάσκα που κατεβαίνει λίγο μέχρι τον προφυλακτήρα και τους LED προβολείς.

Λογικά θα υπάρχουν εκδόσεις με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στην πισωκίνητη έκδοση και δύο στην τετρακίνητη. Οι τιμές πώλησης αναμένεται να κυμαίνεται κάπου στις 45.000-50.000 ευρώ. Τέλος, να πούμε πως η συμβατική νέα X1 θα έχει turbo βενζινοκινητήρες και plug-in εκδόσεις.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!