NEA

Πως η Lamborghini θα αναπληρώσει τις Aventador που χάθηκαν στον ωκεανό

Crafted by Lean

Oι συνολικές απώλειες για την Lamborghini ήταν 85 αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν Urus. Όμως το μεγαλύτερο θέμα που προκύπτει ήταν με την Aventador.

Στις αρχές του μήνα το πλοίο Felicity Ace, το οποίο καιγόταν για αρκετές ημέρες ανοιχτά των Αζορών, πήρε στον βυθό πάνω από 4.000 αυτοκίνητα του γκρουπ VW. Μεταξύ άλλων μετέφερε και τις τελευταίες 15 Lamborghini Aventador που είχαν προορισμό τις ΗΠΑ.

Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι είχε κλείσει η γραμμή παραγωγής, οπότε υπήρχε μεγάλο ερώτημα τι θα γίνει με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που είχαν ήδη πληρώσει για το ιταλικό supercar.

Σε συνέντευξή του στην Βρετανία, ο πρόεδρος της εταιρίας επιβεβαίωσε ότι η Aventador Ultimae θα ξαναμπεί σε παραγωγή για την κατασκευή αυτών των 15 αυτοκινήτων. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία της γραμμής παραγωγής.

Κάτι που δεν είναι εύκολο, ούτε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Παράλληλα η ενεργοποίηση και πάλι της παλιάς γραμμής παραγωγής θα οδηγήσει σίγουρα σε καθυστερήσεις την παρουσίαση του μοντέλου που θα την αντικαταστήσει.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εταιρίες, από τις 189 Bentley η εταιρία δήλωσε ότι έχει βρει έναν τρόπο να αντικαταστήσει περισσότερα από τα μισά, ενώ τα υπόλοιπα θα αντικατασταθούν μέχρι το τέλος του 2022.

Η Audi είχε πάνω από 1.800 αυτοκίνητα στο καράβι, τα οποία θα υποχρεωθεί να κατασκευάσει από την αρχή. Υπήρχαν επίσης αυτοκίνητα της VW και της Porsche η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τα 400 εκατ. δολάρια.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!