NEAPINED

Με ένα ηλεκτρικό Renault μπόνους και ένα συμβατικό για ένα μήνα

Μία πολύ έξυπνη υπηρεσία έχει ενεργοποιήσει στη Γαλλία η Renault δίνοντας μια υπεραστική ανάσα για όσους αγχώνονται με το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο.

Δεν είναι μόνο η αυτονομία, αλλά και η αναμονή κατά τη φόρτιση που αποτρέπουν πολλούς από το να αγοράσουν ή να ταξιδέψουν με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Άλλωστε, ένα EV είναι περισσότερο χρήσιμο για κοντινές αποστάσεις και κυρίως για την πόλη. Τι γίνεται όταν όμως δεν υπάρχει η ευχέρεια για κάποιον που δεν μπορεί να συντηρεί δύο αυτοκίνητα; Ένα ηλεκτρικό για την πόλη και ένα για μακρινές αποστάσεις;

Την λύση έρχεται να δώσει η Renault στους πελάτες της προσφέροντας μέσω του τμήματος Mobilize (ειδικεύεται στις υπηρεσίες κινητικότητας) την υπηρεσία Switch Car. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Renault να έχει σε προνομιακή τιμή ένα συμβατικό μοντέλο της μάρκας για χρήση έως 30 ημέρες το χρόνο.

Η υπηρεσία αυτή κοστολογείται 30 ευρώ το μήνα στην Γαλλία και δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σαν ιδέα. Έτσι, μπορεί κανείς να κινείται με το ηλεκτρικό του και όποτε θελήσει να ταξιδέψει ή να πάει διακοπές να χρησιμοποιήσει ένα Renault με συμβατικό κινητήρα. Δίχως να έχει το άγχος της αυτονομίας και της φόρτισης.

Αξιοσημείωτη είναι και η υπηρεσία Mobilize Smart Charge, η οποία προσφέρει άμεση βοήθεια (το πολύ σε μία ώρα) φόρτισης μέσω ειδικών βαν. Αυτά ισχύουν για την ώρα στην Γαλλία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!