NEA

Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Lamborghini στην Ρωσία πέρυσι;

Η ιταλική μάρκα πολυτελών σπορ αυτοκινήτων Lamborghini μπορεί εύκολα να αναπληρώσει τις χαμένες πωλήσεις από την απόφασή της να αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία μετά την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία, δήλωσε τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος Stephan Winkelmann.

Ο Winkelmann είπε ότι η Lamborghini, μέρος του Ομίλου Volkswagen μέσω της Audi, πούλησε ρεκόρ περίπου 200 αυτοκινήτων στη Ρωσία πέρυσι, όταν οι παγκόσμιες πωλήσεις της ανήλθαν σε 8.405.

«Τα αυτοκίνητα που έχουμε προγραμματίσει να παράγουμε για τη Ρωσία φέτος μπορούν εύκολα να απορροφηθούν από άλλες αγορές», είπε σε συνέντευξη Τύπου στο διαδίκτυο.

«Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά αν δεν αλλάξει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να απορροφήσουμε αυτή τη ζήτηση, χάρη στο ισχυρό βιβλίο παραγγελιών και τις λίστες αναμονής», πρόσθεσε.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!