NEA

Δείτει πόσο εύκολο είναι ένα ατύχημα σε αγώνα dragster [video]

Oι αγώνες dragster κρύβουν πολλούς κινδύνους, παρά το γεγονός ότι η όλη διαδικασία είναι μία απλή επιτάχυνση για ένα τέταρτο του μιλίου σε μία ευθεία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην γραμμή εκκίνησης έχουν στηθεί δύο Αudi R8, ένα λευκό και ένα μαύρο. Το τελευταίο, αν κρίνουμε από το γκάζι που έχει είναι με διπλά τούρμπο και απροσδιόριστο αριθμό ίππων.

Μετά την εκκίνηση, το μαύρο R8 ξεκινά με αρκετή ορμή, πασχίζοντας να βάλει την τεράστια ιπποδύναμή του στην άσφαλτο. Και ενώ φθάνει προς το τέλος της κούρσας, ο οδηγός χάνει τελείως τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το R8 να πέσει με ορμή πάνω στον προστατευτικό τοίχο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη (το αυτοκίνητο πρέπει να είχε αρκετά πάνω από 200 χλμ/ώρα) και καταστράφηκε όλο το εμπρός μέρος του. Αμέσως έτρεξαν κοντά του τα σωστικά συνεργεία, και ευτυχώς ο οδηγός δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, παρά μικρογρατζουνιές.

Στον ίδιο αγώνα ένα ακόμα πολύ δυνατό R8 βρέθηκε και αυτό σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς μετά το τέλος της διαδρομής, ο οδηγός πάτησε το φρένο, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί το αυτοκίνητο και να πέσει με δύναμη στον πλαϊνό τοίχο που ορίζει την διαδρομή. Και σε αυτή την περίπτωση οι ζημιές ήταν μεγάλες, όμως ο οδηγός και πάλι κατάφερε να βγει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!