NEAPINED

Δοκιμάζεται το αναβαθμισμένο Ford Kuga [video]

Ένα από τα δημοφιλέστερα SUV της παγκόσμιας αγοράς ετοιμάζεται για την προγραμματισμένη ανανέωση του.

Το Ford Kuga για την Ευρώπη ή Escape για την αμερικανική αγορά φτάνει κοντά στο μισό της πορείας του και προς τα τέλη του έτους θα δούμε την facelift εκδοχή του. Προς το παρόν κυκλοφορεί σε διάφορα μέρη με καμουφλάζ, όπως στο παρακάτω βίντεο που το βλέπουμε να δοκιμάζεται στην Γερμανία.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν αναμένουμε σημαντικές αλλαγές πέρα από την εξηλεκτρισμένη γκάμα με ήπιας υβριδικής τεχνολογίας σύνολα. Στην κορυφή θα συνεχίσει η plug-in υβριδική έκδοση, ενώ ίσως να διατηρηθεί και ο ντίζελ που θα συνεχίσει να παράγεται μέχρι τη νέα γενιά του μοντέλου.

Σχεδιαστικά αναμένουμε μία αναβαθμισμένη εμφάνιση με πιο δυναμική μάσκα και φωτιστικά σώματα. Μικρότερες θα είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος ενώ θα υπάρχουν και αρκετά καινούργια χρώματα, όπως μπορούμε να δούμε και στα renderings του ρωσικού kolesa.ru. Όσον αφορά την καμπίνα αναμένουμε νέα touch-screen και νέο σύστημα πολυμέσων, όπως και τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!