ΑΓΩΝΕΣ

GP Σαουδικής Αραβίας: Ο Perez σημείωσε την πρώτη του pole!

Την πρώτη pole position στην καριέρα του πήρε ο Sergio Perez. Μετά από 215 Grand Prix καταφέρνει να είναι ο πρώτος Μεξικανός που είναι ταχύτερος σε κατατακτήριες δοκιμές. Αύριο Κυριακή στις 20:00 ο δεύτερος αγώνας της σεζόν.

Πίσω από την Red Bull θα ξεκινήσει ο Leclerc που είχε πάρει την pole του πρώτου αγώνα. Ακολουθεί η Ferrari του Sainz με τον Verstappen να εκκινεί μπροστά από την Alpine του Ocon.

Από τα αξιοσημείωτα της διαδικασίας, η άτυχη στιγμή του Hamilton στο Q1, ο οποίος θα εκκινήσει από το πιτ αύριο. O Vettel χάνει και το δεύτερο αγώνα λόγω Covid.

Παραπάνω η σειρά εκκίνησης. Εν αναμονή ενός πολύ ενδιαφέροντα αγώνα αύριο, σε μία πίστα που πολλοί θεωρούν αρκετά επικίνδυνη και δημιουργεί προϋποθέσεις για συναρπαστικές εξελίξεις. 

Τα χρονομετρημένα διακόπηκαν για αρκετή ώρα λόγω του τρομακτικού ατυχήματος του Mick Schumacher που έχασε τον έλεγχο της Haas διαλύοντας την στο τοίχο με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

https://twitter.com/TSN_Sports/status/1507775975156854784?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/i/status/1507771878974402563

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!