NEAPINED

Honda: Τι ετοιμάζει μέχρι τα τέλη του 2023;

Πρόσφατα η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε την ευρωπαϊκή εκδοχή του Civic και βάζει πλώρη για το πρώτο της ηλεκτρικό SUV.

Το νέο HR-V κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά και από τις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσει και η διάθεση του νέου Civic. Το Type R θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες για να πατήσει άσφαλτο μέσα στο 2023. Την ίδια χρονιά η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το Honda e.

Συγκεκριμένα, θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας και μια πρώτη γεύση μας είχε δώσει το πρωτότυπο e:Ny1 που είχε παρουσιαστεί πριν από μερικές εβδομάδες. Θα έχει το μέγεθος ενός κόμπακτ SUV και θα τοποθετείται μεταξύ άλλων απέναντι στο ηλεκτρικό στο ετοιμάζει και η Toyota.

Νωρίτερα την ίδια χρονιά η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει και ένα νέο SUV που από πλευράς διαστάσεων θα βρίσκεται ανάμεσα στο HR-V και πιο κοντά στο CR-V. Θα έχει το γνωστό δίλιτρο υβριδικό σύστημα και θα διαφοροποιείται από την πιο δυναμική και σπορ σχεδίαση.

Προς τα τέλη του 2023 θα παρουσιαστεί η νέα γενιά CR-V η οποία θα έχει το γνωστό υβριδικό σύστημα. Ωστόσο, θα έχει την τιμητική να είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Honda.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!