NEA

Με 300 άλογα και τετρακίνηση η Toyota GR Corolla

Με την συνταγή του GR Yaris θα υπάρχει o γνωστός turbo 1.600άρης που για την περίσταση θα αποδίδει 300 ίππους και 370 Nm ροπής.

Η πανίσχυρη Corolla διέρρευσε λίγο πριν την προγραμματισμένη παρουσίασή της αύριο το πρωί. Και όπως μπορούμε να δούμε η εμφάνιση της δεν απέχει και πολύ από εκείνη ενός αγωνιστικού.

Δείτε εδώ τα επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες για την GR Corolla που δεν θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη.

Από μπροστά υπάρχει μια τεράστια εισαγωγή που πιάνει την μάσκα και τον προφυλακτήρα, το καπό έχει απαγωγές αέρα, όπως κα τα φτερά, ενώ πίσω υπάρχει μια πτέρυγα στην οροφή και τρεις απολήξεις με την μεσαία να ξεχωρίζει από το μεγαλύτερο σχήμα της στο κέντρο.

Διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες πίσω από τις μαύρες 18άρες ζάντες. Θα υπάρχει τετρακίνηση GR-Four με κεντρικά Torsen και κατανομή από 50/50 έως 30/70 (μπροστά/πίσω).

Κάτω από το καπό ο τρικύλινδρος των 1.600 κ.εκ. θα απογειώνεται από τους 261 στους 300 ίππους. Οι οποίοι θα περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου με 6 σχέσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!