PINEDΑΓΩΝΕΣ

F1: Νυχτερινό Grand Prix στο Λας Βέγκας

Το νέο GP θα ενταχθεί στο καλεντάρι της Formula 1 από το 2023 για να αποτελέσει το 3ο που θα διεξάγεται σε αμερικανικό έδαφος.

Μετά τα Grand Prix στην πίστα του Τέξας και στο Μαϊάμι η Liberty (στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα της F1) ανακοίνωσε ένα νέο αγώνα. Ο οποίος θα διεξάγεται στους δρόμους της πόλης, όπως στην περίπτωση του Μονακό.

Η χάραξη θα έχει μήκος 6,12 χιλιόμετρα με 3 βασικές ευθείες και 14 στροφές. Τα μονοθέσια αναμένεται να μπορούν να αναπτύξουν μέγιστες ταχύτητες πάνω από 340 χλμ./ώρα και ο αγώνας θα διαρκεί 50 γύρους.

Η Liberty υποστηρίζει πως το ενδιαφέρον στην Αμερική για την Formula 1 έχει αυξηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε πολύ υψηλότερα από ότι στην Ασία. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το GP του Λας Βέγκας θα προστεθεί στο καλεντάρι στην θέση κάποιου άλλου ή ως μία επιπλέον προσθήκη.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!