NEA

Για πόσο λέτε πως πρόλαβε να χαρεί την Ferrari του ένας Βρετανός;

Εδώ έχουμε μια από τις σπάνιες αλλά διδακτικές περιπτώσεις που ένας οδηγός πρόλαβε να οδηγήσει τη νέα του Ferrari για μόλις τρία χιλιόμετρα!

Το τραγελαφικό συμβάν καταγράφηκε στο Derbyshire της Βρετανίας και σε ένα οδηγό που μόλις αγόρασε μία Ferrari 488 δεν κατάφερε να την χαρεί παρά μόνο ελάχιστα λεπτά της ώρας. Και αυτό επειδή την τράκαρε και την επέστρεψε αγνώριστη σε χάλια συντήρηση.

Τα καλά νέα έχουν να κάνουν πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, η Ferrari θα χρειαστεί μία γερή επισκευή και πολλές χιλιάδες ευρώ για να γίνει ξανά όπως ήταν.

Λεπτομέρειες για το συμβάν δεν υπάρχουν, αλλά προφανώς ο οδηγός να ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το γκάζι και να κατέληξε πίσω από κάποιο φορτηγό ή SUV.

Όπως και να έχει μας υπενθυμίζει πως η οδήγηση ενός σπορ μοντέλου δεν απαιτεί μόνο οδηγικές ικανότητες, αλλά σεβασμό και αυτοσυγκράτηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!